marți, 15 februarie 2011

RECOMANDAREA VINTAGE A ZILEI: ROCHIE VINTAGE DE OCAZIE DIN DANTELA ROZ CU BLEU ANII '50

M-am gandit ca in recomandarea de astazi sa includ si o rochie de seara, mai ales ca este unul din domeniile mele forte. Am ales ceva foarte-foarte special, o rochie din dantela roz anii '50 care o sa te faca sa arati exact ca o "Lolita vintage". Efectul dat de cele doua culori suprapuse (roz si baby blue) este extrem de dulce si de feminin, rochia fiind o piesa originala anii '50, cusuta manual. Provine din Italia (partea de nord), din colectia unui prieten, colectie asupra careia efectuez atacuri (vintage) sustinute similare unei invaziuni a hoardelor barbare. Fiecare piesa e evaluata, cantarita, judecata si de multe ori reuseste sa treaca in colectia mea. Noroc ca barbatii, oricat de colectionari or fi ei, nici nu agreeaza rozul, nici nu se imbraca cu rochii... Doua argumente care nu dau gres niciodata.
Rochia de mai sus se preteaza foarte bine la un jupon conic din tuille; in plus are o brosa minunata din cristale si strasuri care s-a conservat perfect.





Datele tehnice la gasiti mai jos.

DESCRIERE: O rochie de Lolita vintage, de ocazie, din dantela roz pe suport de voal bleu MASURI: gat - 75 cm., bust - 102 cm., talie - 85 cm., sold -120 cm., lungime - 115 cm., lungime maneca - 15 cm. DETALII: se inchide lateral cu fermoar metalic; bust ornamentat cu o funda stilizata si brosa cu strasuri; bust si maneci captusite cu voal de culoare bleu, restul rochiei e captusita cu satin de culoare roz MATERIAL: dantela BRAND/PROVENIENTA: realizata manual / Italia STARE: perfecta CULORI: roz, bleu PRET: 380 lei COMANDA LA : YOURVINTAGEWARDROBE@GMAIL.COM COD ARTICOL: 1685


Pret: 380 RON

Niciun comentariu: