luni, 7 februarie 2011

REFRESH

VINTAGE POLICE S-A REINTORS CU NOUTATI. SI CU O CEASCA DE CAFEA CALDA PENTRU TOATA LUMEA CARE MI-A DAT O MANA DE AJUTOR.
O sa trec direct la concluzii si rezolutii. 
1. In foarte scurt timp  va astept din nou de SITE cu lucruri superbe, ca de obicei. Nu mai dureaza foarte mult. ALTE ARTICOLE NOI VOR FI POSTATE MIERCURI, 16 FEBRUARIE.
2. Intre timp ma ocup de Vintage Police. In curand Vintage Police (cu accent pe ultimul cuvant) o sa se ocupe de unii dintre voi.  Va stiti voi care, va stiu si eu. Oameni invidiosi, urati (si fizic si sufleteste si mental) pentru care nu o sa am nicio mila. Stiti ca pot. Nu-mi place sa fac rau da' uite ca ma obligati. Si de data asta o s-o duc pana la capat. Vestea proasta e ca n-am invatat sa fac prajituri (sorry!), doar ciorbita de cercei (zdrang-zdrang). Ratatilor.
3.In al doilea rand ma voi ocupa de Vintage Police. In sensul ca vad ca e foarte necesar. Doar ca in aceasta noua varianta (refresh plus cafea) nu voi mai avea mila de nimeni. Nu-i asa ca-i de bine?
4. Next. Yourvintagewardrobe nu prea isi are sensul sa fie adus la starea initiala, era plin de articole vandute deja. Astept parerea voastra: daca doriti sa apara articole sii pe blog pentru mine e ok.





11 comentarii:

Anonim spunea...

Apropo urata mea invidioasa....

deci asculta tu la mine...daca te mai iei de lumme ai cuvantul meu ca - O SA MAI PATESTI CE AI PATIT ASEARA :)) ... =)))

Cu tot cu sotul tau de la SRI o s-o iei in mana. :)))


Mai vedem noi cine e mai destept,mai tare,si cu ceasca de cafea mai mare.


Pup You!

Anonim spunea...

saraca de tn ai nevoie de ajutor normal ca singura iti recuperai datele la sfantul asteapta! apropo TV scumpa mea asa cum iti place tie ca la ziar :)) babeta de mahala. tu nu esti in stare sa faci copii si vorbesti de PRAJITURI. nu ai ce sa imi faci parlito cu tot SRI-ul tau :))

Unknown spunea...

Deja ti-am facut plangere la politie, la Romtelecom (de care depinzi), la google si la toate conturile pe unde ti-ai bagat nasul.
Cu tot cu IP, dat fiind ca e fapt penal.
Apropo, furnica proasta ce esti, faptul ca ai incercat sa intri pe Paypal intra furt calificat. Pune mana si fa tu un calcul (ca te pricepi...) ca sa vezi cam cat o sa stati voi behind bars.
Si, evident, orice incercare ulterioara o sa-ti agraveze si mai mult situatia. Asa ca esti invitata mea (ca autor moral, whatever).
Tu n-ai inteles ca deja razboiul s-a terminat. Si ai piedut. Da' de tot...

Anonim spunea...

inca ceva...e o singura persoana in spatele atacului...nu mai multe cum e cazul la tine...pt ca eu nu sunt handicapat ca tine si am nevoie de ajutorul mai multor persoane....

Anyway.... hai raporteaza ip-urile si reteaua de telefon si sa vina dupa mine :> ...


Sa vedem daca esti asha de desteapta.


EX:

Change IP - ROOT ,etc

Astea nu exista....? :))

vezi oricum ca e ip de romania si sa stai pe firul ala ca gasesti sigur pe cineva neVINOVAT :)))

saracu sau saraca :)))


Hai sa te vaz....

Unknown spunea...

Dragule. O fi o singura persoana care a efectuat insa exista si un autor moral. Asa ca intri si tu si ea la apa. Asta era ideea. Plus ca nu e prima oara cand va dati in barci pe teme din astea...does it ring a bell?

Anonim spunea...

Deci jur de medalia mea de soim al patriei ca sunt doar eu un simplu " pig " ca tine....


deci mai bine invata sa faci mancare mai consistenta...nu prajiturele...ca la parnaie nu'mi fac bine dulciurile

Anonim spunea...

Esti prosta....cine plm e " ea " in spatele atacului ?

Lamureste si pe porcul de mine ca's mai greu de cap miamore :>

Anonim spunea...

Daca nu-ti tace gurita ta de mierla fara pene....o sa patesti si mai rau decat aseara cum ai pierdut tot...mailuri , blog-uri,site-uri,etc.


vrei sa punem pariu ?

Unknown spunea...

Dragule: ca esti porc nu ma indoiam. In rest, ai inceput sa ma plictisesti. Eu mi-am rezolvat problemele, rapid si eficient. De aia sunt acum aici si tu acolo, credeam ca ai priceput.
Restul va priveste. Si nu-ncepeti cu rugaminti blablabla ca nu merge.
Adio (si-un praz verde).

Unknown spunea...

Vad ca treci prin toata gama: furt, calomnie, amenintare. Din ce in ce mai bine. Eu zic sa-ti iei un avocat.

Anonim spunea...

:)))) =))) bun asha....deci te rog eu...am fost copil fara cap si te rog frumos sa ma ierti....

Deci fac ce vrei tu numai sa ma ierti si sa uiti tot...injurii tot,etc


te rog....poate putem sa rezolvam cumva


nu glumesc :(