miercuri, 3 august 2011

OFERTE SPECIALE PE VINTAGE WARDROBE


 Buna ziua,
va invit la prima saptamana de REDUCERI din luna august pe VINTAGE WARDROBE, cel mai complet si imprevizibil magazin de haine si accesorii vintage. Momentan inca la datorie si, ca intotdeauna, incercand sa va ghiceasca cele mai ascunse dorinte in materie de vintage.
NOUTATEA acestei saptamani sunt REDUCERILE SPECIALE  de la categoriile ROCHII si COSTUME DE BAIE. Ajustarile sunt drastice si sper sa va faca placere.
Ramane valabila reducerea de 25% in minus la orice articol va doriti, indiferent de valoarea comenzii, exceptie facand doar articolele din categoria ‘OFERTE SPECIALE’ mentionata mai sus. . Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, avem in meniu un 35% reducere.
Pretul final se calculeaza dupa efectuarea comenzii, pe site fiind afisate preturile intregi.
Campania este valabila in perioda 7 iulie-31 august.
Ne pregatim cu ravna de nedescris pentru postarile din septembrie, pentru campania de vanatoare vintage si, evident, pentru evenimentul vintage cel mai chic al toamnei: V4VINTAGE.
PENTRU CEI CE DORESC SA URMAREASCA ULTIMELE NOUTATI DE PE SITE PE FACEBOOK, PROFILUL ESTE ACESTA: http://www.facebook.com/vintagewardrobe.shop
sau, pentru cine ma prefera pe mine in persoana, acesta:
http://www.facebook.com/vintagewardrobe

Saptamana asta cred ca s-ar potrivi o bere pe plaja in Vama...
Cu drag, Cristina Deutsch

3 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

idealbebe spunea...

felicitari pt blog

idealbebe spunea...

felicitari