vineri, 6 martie 2015

ARTICOLE NOI PE VINTAGE WARDROBE SI UN CADOU

Buna seara,
Incepe primavara si pe Vintage Wardrobe, asa ca un cadou cred ca este o idee buna.
Prin urmare, orice comanda de minim 80 de lei va fi insotita de un cadou pe care il puteti alege din categoria de pana la 31 de lei: CLICK AICI
In momentul de fata dam startul cu 422 de articole disponibile in aceasta categorie, va ramane doar sa il alegeti pe cel pe care il doriti. Indiferent daca este 5 lei sau 30 de lei, va fi al dvs. gratis, fara costuri suplimentare nici pentru transport.
Cei ce nu mentioneaza cadoul dorit in formularul de comanda sau pe mail (in timp util, respectiv inainte de expediere) vor primi oricum un cadou ales de mine din aceasta categorie.
Va invit sa vizionati noile postari de pe VINTAGE WARDROBE, site-ul unde gasesti tot ce ti-ai putea vreodata dori in materie  de haine si accesorii vintage.
Veti gasi noutati in categoriile ROCHII DE ZI, ROCHII DE SEARA, DESIGNER, CAMASI, FUSTE, PULOVERE SI VESTE cu un total de 80 de articole noi.
Toate articolele noi pot fi gasite AICI.
Postarea urmatoarei serii de noi articole va fi anuntata pe site.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Aceasta este ultima postare pe acest an, urmatoarea postare urmand sa fie anuntata pe site in luna ianuarie.

Va doresc tuturor  un sfarsit de saptamana minunat,
                                                                                     Cristina Deutsch

Niciun comentariu: