joi, 14 mai 2015

ARTICOLE NOI PE VINTAGE WARDROBE

Buna ziua,
Va invit sa vizionati noile postari de pe VINTAGE WARDROBE, site-ul unde gasesti tot ce ti-ai putea vreodata dori in materie  de haine si accesorii vintage.
Veti gasi noutati in categoriile ROCHII, DESIGNER, FUSTE, CAMASI SI INCALTAMINTE cu un total de 40 de articole noi.
Toate articolele noi pot fi gasite AICI.
Orice comanda de minim 80 de lei va fi insotita de un cadou pe care il puteti alege din categoria de pana la 31 de lei: CLICK AICI
Cei ce nu mentioneaza cadoul dorit in formularul de comanda sau pe mail (in timp util, respectiv inainte de expediere) vor primi oricum un cadou ales de mine din aceasta categorie.
De asemenea, va invitam si pe noul nostru site, VINTAGE EXPO, aflat inca in stadiul de finisare, insa perfect utilizabil in momentul de fata. Site-ul s-a nascut in special datorita extinderii colectiei noastre la nivel international si, cel mai important, la cererea clientilor nostri. Prin urmare, multe din lucrurile dorite de voi sunt acolo: avantaje la inscriere, reduceri pentru referral, puncte acumulate pentru fiecare articol achizitonat,  preturi speciale pentru clientii fideli, cadouri si, evident, wishlist. Pe parcurs se vor mai adauga si alte surprize. De asemenea, suntem deschisi la sugestii, ne plac intotdeauna ideile noi.

Postarea urmatoarelor articole va fi anuntata pe site.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Va doresc tuturor  o saptamana buna in continuare,
                                                                                     Cristina Deutsch

Niciun comentariu: