vineri, 18 februarie 2011

RECOMANDAREA VINTAGE A ZILEI: PANTOFI VINTAGE FANTEZIE PIELE DE SARPE VERITABILA ANII '70

M-am gandit ca astazi sa ma ocup de o piesa nu doar favorita, ci si facand parte dintr-o categorie care, atat din punctul de vedere al vintage-ului, cat si pe plan personal (acumulare, tezaurizare...LOL) inseamna foarte mult. Ma refer la pantofi, Si nu la orice fel de pantofi ci la o superba pereche vintage din anii '70, cu platforme, din piele de sarpe portocalie si maro. Cred ca nu aveti niciun dubiu ca acestia sunt ; THE SHOES. Din aproape toate perspectivele, unghiurile si unghiuletele. Doar ca exista un mic amanunt, nu corespunde masura. Si, in ceea ce ma pirveste, nu corespunde atat de tare incat nici macar nu-i pot tine in colectia personala pe motiv la "las' ca mai imi creste/se mai micsoreaza piciorul". Mi se mai intampla si de astea - dupa cum spunea (si stiti si voi foarte bine) prin forta convingerii (si a autoconvingerii) se poate orice.
   Pantofii de mai jos se afla de foarte mult timp in colectia mea, cred ca de peste 15 ani. Sunt insa un 39 abundent, cred ca merg bine si la 40...
Sunt perfecti, minunati, la fel de mirifici ca platformele portocalii cu floricica de care m-am despartit la un targ cu vreo doi ani in urma si dupa care inca mai suspin.
Vintage, sarpe, portocaliu, platforme si toc gros. Poate cineva sa ceara mai mult?!


DESCRIERE: Pantofi din piele de sarpe piele de sarpe absolut superbi, vintage MASURI: lungime - 26 cm., latime jos - 8 cm., latime sus - 5 cm., toc - 8 si 1/2 cm., circumferinta toc - 20 cm.; pe eticheta: 39 DETALII: platforme; toc gros in forma de semiluna; interior din piele naturala; se inchid cu o catarama rotunda din metal de culoarea bronzului pe bareta MATERIAL: piele de sarpe veritabila BRAND/PROVENIENTA: ZULAUF (?)/Italia STARE: perfecta CULORI: tonuri de maro, ocru PRET: 450 lei COMANDA LA: YOURVINTAGEWARDROBE@GMAIL.COM COD ARTICOL: 528Niciun comentariu: